Fő a biztonság

Az egyik nagyon jó barátommal beszélgettem a minap és kényes témákat érintettünk, miszerint a barátnője nagyon szeretné, ha több időt töltenének nála is, de a barátom nem szeretné otthagyni a házat sok időre, mert bár van bekötve riasztó, azért fél, hogy az udvarba bemegy valaki, és bizony ott is sok érték van amit meg tudnak lovasítani vagy csak tönkre tudnak tenni. Hosszasan beszélgettünk erről, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy ha mindenki egyértelműen látná, hogy a biztonságtechnika komolyan van véve a háznál, biztosan nem kellene ilyen dolgoktól, nem várt eseményektől tartani.

Elkezdtünk tehát nézelődni, és arra jutottunk, hogy kamerák felszerelésével elejét vehetnénk minden problémának, és akkor ő is nyugodtabban tudna a barátnőjénél pihenni, és a kapcsolatban is megszűnne emiatt a feszültség. Elkezdtünk kamera rendszert keresgélni, és megláttuk a leakcioztuk.hu oldalon, hogy nagyon jó áron, az akciók között meg lehet találni egy 4 kamerás megfigyelőrendszert, ami teljesen tökéletes lenne számára, pont elég a házhoz és megfelelő távoltartó erőt jelentene mindenki számára.

Azóta már meg is érkezett a rendelt biztonságtechnikai rendszer és fel is szereltük, teljesen jól működik, és így már a barátom is biztos lehet benne, hogy az otthona védve van és semmiféle baj nem történik, amikor ő éppen a barátnője lakásában pihen és építi a közös kapcsolatukat. Hiszen tényleg nem lehet elvárni a barátnőjétől sem, hogy mindig ő hagyja otthon a lakását és jöjjön hozzá. Persze ennek végleges megoldása majd egy közös otthon lesz, de azért azt mondta a barátom, azzal még várnak egy kicsit. Én nagyon drukkolok nekik, egyelőre azt hiszem a legfőbb hátráltató tényező hogy közelebb kerülhessenek feloldásra került.