Az alkalmazottak legnagyobb örömélre

Nem is olyan régen egy nagy kalandba vágtam bele a fejszémet. Én közgazdász vagyok, és természetesen annak rengeteg ága lehetőséget ad arra, hogy emberekkel találkozzak és dolgozzak együtt, valamint kiélhessem a kreativitásomat, de mégis azt kell mondjam, valahogy nekem az évek során mégis túl száraznak bizonyult. Elkezdtek érdekelni az emberi testtel kapcsolatos dolgok. A kozmetika, a fodrászat, masszázs, műköröm, vagyis minden, minden, ami nő. Én magam nem vagyok, vagyis inkább úgy fogalmazhatok, hogy nem annyira voltam az a típusú nő, akin mindig van egy alap smink, jól áll a haja, testtudatos, vagyis megpróbálja megelőzni azt, hogy öregkorára esetleg reumatológus vagy ortopédus kelljen ahhoz, hogy egészségét vissza tudja javítani, aki mindig elegáns, még akkor is, ha valamilyen teljesen egyszerű dolog a viselete, mint például egy farmer és ing. Ma azonban már rengeteget változott ez bennem is. És nem mellesleg el is kezdett érdekelni komolyabban a téma. Sajnos azonban az időm és lehetőségem már nem igazán engedi, hogy valóban jó kozmetikus, fodrász és masszőr legyek, tehát ki kellett választanom egy ágat, amin elindulok, viszont tudom, hogy ez így egyben a nyerő kombináció, ezért jómagam a masszázs tevékenységét művelem, viszont nyitottam egy szalont fodrásszal és kozmetikussal.

Kezdetekben igen aggódtam, hogyan fog menni ez az egész kis vállalkozás, ma már azonban tudom, hogy életem egyik legnagyobb hibája lett volna nem megalakítani ezt a kis ékszerdobozt. Rengetegen keresnek minket. Természetesen ehhez az is kell, hogy maximális minőséget nyújtsunk, és teljesen elégedett legyen minden ügyfél, de azt mondhatom, sikeresek vagyunk.

Minap el is döntöttem, hogy minden a szalonban dolgozó kap egy egyedi munkaruha készletet, logóval ellátva, szépen összecsomagolva. Nadrág, póló, kis törölköző, hogy mindenki kicsit jobban a csapat részének érezze magát. A közel száz darabos szett nem lett kicsi, de az ajandekozd.hu csapata nagyon profin és ügyesen megbirkózott a legyártással és leszállítással is, így ma már mindenki csodálhatja az új egyedi és gyönyörű munkaruha gyűjteményét.