Több mint tökéletes védelem

Amikor elkezdtem a tevékenységemet a piacon tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgom, sem a vállalat kialakításának tekintetében, sem a folyamatos működést tekintve, mert hát egy közepes vállalat kialakítása során rengeteg buktató van, nagyon sok dologra oda kell figyelni ahhoz, hogy ne kudarc vagy rossz alaprendszer legyen a vége, illetve olyan munkatársak felkutatása és minőségi képzése szükséges, akikre bátran rá lehet bízni a működtetést akár úgy is, hogy napokig be sem megyünk a céghez. Tudtam jól, hogy ennek kialakítása egy hosszadalmas és igen bonyolult, nehéz feladat. Azt azonban álmomban sem gondoltam volna, hogy a külső partnerszolgáltatók tekintetében ennyire nehezen fogok boldogulni.

Egy vállalkozó ugyanis sosem fog érteni mindenhez. Ez azt gondolom a legnagyobb tévhit a világon, ugyanis teljesen más kompetenciái vannak egy jó vállalkozónak. Egy olyan tulajdonos, aki még életet is szeretne élni a vállalata irányítása mellett, biztosan olyan szolgáltatókat fog maga köré gyűjteni, akik szakmailag tökéletesen képzettek, megfelelő biztonsággal mer rájuk támaszkodni és megfelelő értéket nyújtanak a vállalata számára.

Az a terület, amelyben a legkevesebbet kellett keresgélnem, számomra is meglepő módon a tűz-és munkavédelem területe volt, mert egy nagyon kedves ajánlás során kapcsolatba kerültem a TSR Safety Monori irodájával és bizony meg is találtam bennük a tökéletes partnert. Nagyon nagy szerencsém volt velük, mert azon túl, hogy biztosítják a számomra nagyon fontos tökéletes védelmet, nagyon könnyű velük együtt dolgozni és tökéletesen kommunikálnak szinte mindent, még a problémákat is, amire így nagyon könnyen megoldás is születik minden esetben.

Sajnos a többi területen nem voltam ennyire szerencsés, ezért azt javaslom mindenkinek, aki most akar vállalkozást alapítani, hogy egyrészt minden kitartásuk szedjék össze, mert szükség lesz rá, másrészt figyeljenek oda az ajánlásokra, mert rengeteget segítenek nem csak a kétséges vagy problémás helyzetekben.