Gyors segítség, profi munka

Nem tudom, hogy ki találkozott már az életnek azzal a humoros oldalával, hogy biztosan akkor történik valami megoldandó dolog, amikor az ember amúgy is pácban vagy nehéz helyzetben van, de most télen mi így jártunk sajnos. Megszületett ugyanis a második gyerekünk, és mivel novemberi baba nagyon készültünk a karácsonyra. A nagyobbik fiam alig várta hogy már díszíteni lehessen a fát, és az egész család és rokonság hozzánk volt hivatalos a karácsonyi ünneplésre, hiszen minden évben más látja vendégül a családot és teljesen adta magát, hogy a legutolsó karácsonyt mi menedzseljük le.

Igen ám, de a sors fintoraként éppen akkor romlott el a gázrendszer, amikor nem kellett volna, így sem sütni nem tudtam, sem pedig a fűtés nem működött jól. Persze ez huzamosabb ideig nem maradhat így két kisgyereknél egyébként sem, de a vendégek két nap múlva hivatalosak voltak hozzánk, így azonnal segítségre volt szükségünk. Kérdezősködni kezdtem az ismerősök és barátok között, hogy tudnának-e ajánlani valakit, aki segítséget tudna nyújtani számunkra a rendszer javításában, de sajnos mindenkinél kudarcba fulladt az időpont egyeztetés. Végső elkeseredésemben beütöttem a google keresőjébe, hogy gázszerelés azonnal, és ki is dobta a djgepeszet csapatának elérhetőségét.

Hála a jó égnek ők szinte azonnali segítséget tudtak adni, és még ünnepek előtt meg is javították a gázrendszerünket, így karácsonykor már a fűtés is üzemelt, melegvíz is volt, és sütni is tudtam. Nem tudom mi lett volna velünk, hogy ha ők nem segítenek. Még az ünneplést persze meg tudtuk volna oldani máshol, a fűtés azonban egy ilyen pici baba mellett nem megoldható huzamosabb ideig egy elektromos radiátorral és helyi megoldásokkal, ami csak egy szobát tud felfűteni maximum. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot és a munkájukat, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki legalább annyira elégedett lesz az eredménnyel mint mi voltunk.