A tökéletes választás

Én nem nagyon szoktam ajánlásokat tenni, legalábbis mindig, minden ajánlást így kezdek, hogy ha mégis balul sülne el a dolog, akkor tudjak mire hivatkozni. Viccet félre téve, tényleg csak olyan dolgokat vagy embereket, személyeket, esetleg szolgáltatásokat ajánlok, amit már én is többször kipróbáltam és igénybe vettem, és maradéktalan meg voltam vele elégedve, vagy akit annyira jól ismerek, hogy tűzbe tudnám tenni érte a kezemet. Szalai Balázs pedig egy ilyen ember. De nem csak ilyen ember, hanem kitűnő fotós, és a szalaibalazs.hu oldalon számtalan gyönyörűbbnél gyönyörűbb vászonkép is található, mely az ő keze nyomát viseli.

Nem csak azért ajánlom mert emberileg hihetetlen figura, csupa szív, és azt gondolom, hogy ez maximálisan átjön a munkáin is, hanem mert én már többször rendeltem tőle vászonképet, és mindig nagyon meg voltam elégedve. Gyönyörű ezeknek a képeknek a színvilág és a formavilága is, a kompozíciók pedig egyenesen tökéletesek. Az én nappalimat egy gyönyörű Balaton vászonkép ékesíti például, de mondhatom példaképp az irodámat is, ahol pedig Levendula vászonkép díszeleg, ami mindamellett, hogy nagyon szép, hihetetlen nyugalmat áraszt, ami valljuk meg őszintén, hogy egy vezérigazgatói irodában néha mindennél többet ér, mondhatjuk úgy is, hogy kincset jelent.

De ezeken felül számos alkalommal rendeltem már az oldalról ajándékba is képet, amivel szintén nem sikerült még sosem mellé lőni. A rendelés pedig hihetetlen egyszerű, a kép pedig mindig sértetlenül és rekord idő alatt érkezett meg hozzám. Nagyon imádom, és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki valaha is elgondolkodott azon, hogy szeretne otthonába vagy irodájába egy vászonképet, biztosan nem fog csalódni sem a képben, sem pedig a kiszolgálásban.