Vállalkozói ügyfelek

 

Pénzforgalmi forint és deviza bankszámla

Nyisson bankszámlát Takarékszövetkezetünknél, és intézze vállalkozásának, cégének fizetési forgalmát Nálunk!
...

Vállalkozói hitel

Vállalkozók, kis- és középvállalkozások, cégek számára kialakított hiteltípusaink révén kedvező finanszírozási lehetőségeket kínálunk Ügyfeleinknek. 
...

Bankkártya

Bankszámlával és a hozzá tartozó bankkártyával: Ön mindig biztonságban tudhatja pénzét, kényelmesen fizetheti a közüzemi díjakat,bármikor bármit megvásárolhat vele.


...

Megtakarítás

A pénzforgalmi bankszámlán lévő, szabad pénzeszközök különböző a vállalkozás igényeihez igazított futamidőre, leköthetőek.


...

Home Bank és Internet Bank

Takarékszövetkezetünk az Euro-eBank (Electra) rendszer használatával annak az igénynek kíván megfelelni, mely szerint ügyfelei egyre inkább elektronikus csatornákon kívánják elérni a bankot, a hagyományos formák helyett.

...

Bankkártya SMS küldő szolgáltatás - "STRÁZSA"

Az SMS küldő szolgáltatás lényege, hogy a bankszámlatulajdonos kérésére a bankkártyával végrehajtott tranzakcióiról SMS-t (Rövid Szöveges Üzenet) küldünk az általa megadott mobiltelefonszámra.

...

Széfszolgáltatás

Helyezze el értéktárgyait, iratait és egyéb személyes tárgyait védett helyen, biztonságosan. Különböző méretű széfjeinket 300 ezertől 2 millió forintos biztosítási összeghatárig veheti igénybe.

A...eBank
ebank belépés

Keresés

a hírekben:
a közleményekben:
a teljes oldalon:

Gazdasági hírek