Lakossági ügyfelek

 

Lakossági forint és deviza bankszámla

Intézze pénzügyeit sorban állás nélkül ,alacsony számlavezetési díjak mellett. Nyisson Takarékszövetkezetünknél lakossági bankszámlát, ami megkönnyíti pénzügyei intézését.


...

Bankkártya

Bankszámlával és a hozzá tartozó bankkártyával: Ön mindig biztonságban tudhatja pénzét, kényelmesen fizetheti a közüzemi díjakat, bármikor bármit megvásárolhat vele.
 

...

Megtakarítás

Rugalmasság vagy magasabb kamat? Hozza ki a lehető legtöbbet megtakarított pénzéből Takarékszövetkezetünk segítségével! Válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb betét fajtát!

...

Internet Bank

Takarékszövetkezetünk az Euro-eBank (Electra) rendszer használatával annak az igénynek kíván megfelelni, mely szerint ügyfelei egyre inkább elektronikus csatornákon kívánják elérni a bankot, a hagyományos formák helyett.

...

Lakossági hitel

Takarékszövetkezetünk a lakossági hitelek széles választékát kinálja ügyfeleinek. Válasszon igényei alapján a hitel összege, futamideje, vagy a hitel felhasználási célja szerint.


...

Tájékoztató a magáncsődről

A bíróságon kívüli adósságrendezéssel összefüggő információk

Általános tájékoztató

A Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet a természetes személyek adósságrendezéséről szóló 2015. évi CV törvény és annak végrehajtására vonatkozó rendeletek alapján az alábbi általános tájékoztatást nyújtja az Adósságrendezéssel érintett ügyfelei, továbbá adóstárs/ak és mellékkötelezettek (amennyiben a 2015.évi CV. tv. előírásai szerinti feltételek bekövetkeztek 2016.09.30-ig) részére.

...
A Pénzügyi Békéltető Testület (PBT) elérhetősége
 

PBT székhelye:

MNB 1054 Budapest, Szabadság tér 9.

ügyfélszolgálat:

1013 Budapest, Krisztina krt. 39.

telefonszáma:

06-1-489-9700, 06-80-203-776

internetes elérhetősége:

www.penzugyibekeltetotestulet.hu

levelezési címe:

Pénzügyi Békéltető Testület H-1525 Budapest Pf.:172.

meghallgatások helye:

1133 Budapest, Váci út 76.

Bankkártya SMS küldő szolgáltatás - "STRÁZSA"

Az SMS küldő szolgáltatás lényege, hogy a bankszámlatulajdonos kérésére a bankkártyával végrehajtott tranzakcióiról SMS-t (Rövid Szöveges Üzenet) küldünk az általa megadott mobiltelefonszámra.

...

Széfszolgáltatás

Helyezze el értéktárgyait, iratait és egyéb személyes tárgyait védett helyen, biztonságosan. Különböző méretű széfjeinket 300 ezertől 2 millió forintos biztosítási összeghatárig veheti igénybe.

A...eBank
ebank belépés

Keresés

a hírekben:
a közleményekben:
a teljes oldalon:

Gazdasági hírek