Magunkról

A Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet 1958. február 9-én alakult meg 165 taggal, 16.300,-Ft részjegyalappal. Az egykori működési engedély csupán Pilisvörösvár, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisszántó községekre terjedt. A környék lakosságának pénzügyi igényeit felismerve, működési területünk fokozatosan bővült, először Tök, Perbál és Tinnye, majd Csobánka, Pilisszentkereszt és Pomáz községekkel. Az 1976-os esztendőben már gazdaságilag is stabilan 1.348.000,-Ft részjegyalappal, és 410.000,-Ft nyereséggel büszkélkedhettünk. Jelentős területi és vagyoni növekedést jelentett, hogy 1977-ben a Solymár és Vidéke Takarékszövetkezet beolvadt a Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezetbe. Az egyesüléssel Solymár, Budakalász, Nagykovácsi, Üröm és Pilisborosjenő került még a fennhatóságunk alá. További terjeszkedésre egy 1982. évi törvényerejű rendelet adott lehetőséget, mely lehetővé tette a takarékszövetkezetek működését a fővárosban is. Jelenlegi 14 fiókunk közül kettő Budapest III. kerületében található.

Napjainkban ez, a több mint 50 éve alakult „falusi szövetkezet” az országosan jelenleg működő 148 takarékszövetkezet között a 12 - 15. helyet foglalja el. Jelenlegi jogi hátterét a Szövetkezeti Törvény adja, egyúttal, azon csekély számú magyarországi pénzintézet közé tartozik, melyek tulajdonosi köre 100 %-ban magyar. Takarékszövetkezetünk tagja a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezetének (SZHISZ), a Takarékszövetkezeti Országos Érdekképviseleti Szövetségnek (TÉSZ), és természetesen az Országos Betétbiztosítási Alapnak (OBA) is. 23 milliárd forintot meghaladó mérlegfőösszege garantálja, ügyfeleink korszerű kiszolgálását, termékeink versenyképességét.

Bankkártya SMS küldő szolgáltatás - "STRÁZSA"

Az SMS küldő szolgáltatás lényege, hogy a bankszámlatulajdonos kérésére a bankkártyával végrehajtott tranzakcióiról SMS-t (Rövid Szöveges Üzenet) küldünk az általa megadott mobiltelefonszámra.

...

Széfszolgáltatás

Helyezze el értéktárgyait, iratait és egyéb személyes tárgyait védett helyen, biztonságosan. Különböző méretű széfjeinket 300 ezertől 2 millió forintos biztosítási összeghatárig veheti igénybe.

A...eBank
ebank belépés

Keresés

a hírekben:
a közleményekben:
a teljes oldalon:

Gazdasági hírek